Baltijas zīmolu tops 2021 • IR.lv

Baltijas zīmolu tops 2021

Latvijas mīlētāko zīmolu TOP 50

Metodoloģija. Mīlētākie zīmoli Latvijā tiek noteikti jau 17. gadu, izmantojot 30 pasaules valstīs pielietoto DDB Brand CapitalTM pētījumu metodoloģiju. Mīlētāji = «nākamreiz iegādājoties produktu un (vai) pakalpojumu šajā kategorijā, noteikti izvēlēšos šo zīmolu, un tas ir viens no maniem iecienītākajiem zīmoliem». Aptaujāti 1002 ekonomiski aktīvi Latvijas iedzīvotāji vecumā no 15 līdz 74 gadiem. Latvijā izpētē iekļauti 323 zīmoli 30 kategorijās. Izpētes lauka darbs: 2021. gada jūlijs—augusts. Izpēti veica un kvalitāti garantē RAIT. Zīmolu atlases kritēriji: 1) zīmols ir radīts Baltijā, vai 2) zīmols veic aktīvas investīcijas mārketingā un reklāmā Baltijā.

Baltijas mīlētāko zīmolu TOP 50

Metodoloģija. Mīlētākie zīmoli Baltijā tiek noteikti jau 10. gadu, izmantojot 30 pasaules valstīs pielietoto DDB Brand CapitalTM pētījumu metodoloģiju. Mīlētāji = «nākamreiz iegādājoties produktu un (vai) pakalpojumu šajā kategorijā, noteikti izvēlēšos šo zīmolu, un tas ir viens no maniem iecienītākajiem zīmoliem». Aptaujāti 2805 ekonomiski aktīvi Baltijas iedzīvotāji vecumā no 15 līdz 74 gadiem. Baltijas izpētē iekļauti 544 zīmoli 30 kategorijās, 135 zīmoli — visās trijās Baltijas valstīs. Izpētes lauka darbs: 2021. gada jūlijs—augusts. Izpēti veica un kvalitāti garantē RAIT. Zīmolu atlases kritēriji: 1) zīmols ir radīts Baltijā, vai 2) zīmols veic aktīvas investīcijas mārketingā un reklāmā Baltijā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu