Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem • IR.lv

Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem

Foto no privātā arhīva
Marija Leskavniece

«Ceļošana, piedzīvojumi, mode, bizness un ģimene — tā ir mana vislielākā iedvesma!» dizaina bērnu lietu veikala Mr. Bunny līdzīpašniece Daidze Vālodze-Sončika iesaka satura radītājus, kas iedvesmo biznesā.


Funktieris un Generation Famous
Man patīk klausīties latviešu raidierakstus un sarunas ar mums apkārt esošiem cilvēkiem. Ķert iedvesmu un jaudu tepat Latvijā palīdz gan Rūtas Dvin­skas vadītais Funktieris, kurā autore sarunājas ar, viņasprāt, veiksmīgiem un sevi realizējušiem cilvēkiem, gan Lauras Saulītes raidījums Generation Famous, kurā viesojas pazīstami cilvēki gan no mākslas un dizaina, gan uzņēmējdarbības jomām.

Next Generation Innovators
Alīsijas Stīvensones vadītajam raidierakstam jau iznākušas piecas sezonas, un jaunākajā uz sarunu tiek aicināti Austrālijas inovatīvāko uzņēmumu vadītāji, lai saprastu, kā viņi nonākuši pie savas idejas un kā izdevies to pārvērst veiksmīgā biznesā. 


Petra Garde Fjord @petragardefjord
Uzņēmējdarbības jomā mani piesaista Instagram profili, kuru īpašnieki pasaulē izveidojuši līdzīga koncepta uzņēmumus. Petra Gardefjorda ir trīs bērnu mamma no Zviedrijas, kura izveidojusi Beton Studios — viņi gan ražo, gan tirgo dizaina lietas bērniem. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu