Podkāsts nr.98: Pienākums vakcinēties. NA dīvainais atbalsts kažokzvēru audzētājiem. Vēlēšanu pārsteigums Krievijā • IR.lv

Podkāsts nr.98: Pienākums vakcinēties. NA dīvainais atbalsts kažokzvēru audzētājiem. Vēlēšanu pārsteigums Krievijā

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Kāpēc premjerministrs Kariņš nostājas pret zinātniekiem?

Valdība principā atbalstījusi Veselības ministrijas priekšlikumu noteikt pienākumu mediķiem, pedagogiem un sociālās aprūpes darbiniekiem vakcinēties. Vai nav par vēlu? Vai nevajadzētu paplašināt vakcinējamo loku? Un kāpēc šobrīd jāsāk kašķēties par trešo poti? Saeima nodevusi komisijām likumprojektu, kas aizliegtu kažokzvēru audzēšanu Latvijā. Kāpēc Nacionālā apvienība — visi kā viens — pretojas šai iniciatīvai? Krievijā vēlēšanu rezultātus vajadzētu varēt itin viegli prognozēt. Kas nesenās Domes vēlēšanās sagādāja pārsteigumu? Par šiem un vēl arī citiem jautājumiem diskutē Anda Burve-Rozīte, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt šo podkāstu — abonēt Ir.

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu