Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. EGĪLS VENTERS. LŪNAS IMPĒRIJAS HRONIKA. IZDEVNIECĪBA EZIS.LV. Romāns sarakstīts postapokaliptiskās literatūras žanrā un turpina autora ciklu, kas aizsākās 2015. gadā ar romānu Atlantīda, kāda tā ir. Atlantīdas nogrimšana ir kā brīdinājums, kad planēta klimata pārmaiņu rezultātā draud izvārīties vai iet bojā no nāvējošām slimībām. Romāns ir vienlaikus grēksūdze, apokalipse, poēma un mistērija. Apgāda cena 14,95 €.


STĀSTS. HELĒNA ORA. PANIKA. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. 
Helēna Ora ir aktrises, mākslinieces Elīnas Maliginas pseidonīms. Izmantojot dažādus izteiksmes līdzekļus, autore atklāj personisku stāstu par sadzīvošanu ar panikas lēkmēm un centieniem izprast tās palaidējmehānismu. Grāmata var palīdzēt labāk izprast, cik paģērošas ir šādas lēkmes. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 13,99 €.


BĒRNIEM. LOTE VILMA VĪTIŅA. ŪDENSTORNIS. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. 
Grāmatas varone ir mazpilsētas meitene, kuras ikdiena paiet skolā, klejojumos dabā, lasot grāmatas un ūdenstornī. Ūdenstornis ir vieta, ko meitene radījusi iztēlē, glābiņš un slēpnis, kurā var nolīst jebkurā brīdī, kad dzīve šķiet vienmuļa. Kā raksta izdevējs, grāmata domāta pusaudžiem un tā sauktajiem jaunajiem pieaugušajiem. Apgāda cena 11 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu