VIDEO: Uzņēmēja Lelde Uzkure par Covid-19 laiku • IR.lv

VIDEO: Uzņēmēja Lelde Uzkure par Covid-19 laiku

Lelde un Mārtiņš Uzkuri. Publicitātes foto

“Pasaule ir apstājusies, cilvēki vairāk pievēršas savām mājām un sakārto vidi sev apkārt. Mēs esam tie, kas palīdz to izdarīt,” stāsta uzņēmēja Lelde Uzkure, kura kopā ar vīru Mārtiņu vada galdniecības ģimenes uzņēmumu.

“Lai arī “krīze” izklausās slikti, tomēr bieži dzirdam skaidrojumu, ka tas ir iespēju laiks. Mums tā tāda arī ir – ļoti labs iespēju laiks,” atklāj Lelde.

“Pilsētā ir daudz straujāka izaugsme un kritumi. Laukos viss ir daudz mierīgāk. Vērtības mūsu ģimenes un uzņēmuma kodolā ir dzīve laukos saskaņā ar dabu. Lauki mums dod drošību un stabilitāti,” uzsver Lelde.

“Ir ļoti svarīgi, ka mēs mīlam to vietu, kur esam, un ka mēs mīlam tos cilvēkus, kuri mums ir apkārt. Pie jūras ir skaisti, Gaiziņkalnā ir skaisti, arī pie mums Kaldabruņā ir ļoti skaisti. Redzi, ieraugi, saskati, novērtē!”

TUESI.LV veido iedvesmojošus video stāstus par cilvēkiem Latvijā, kuri pielāgojušies Covid-19 izraisītās krīzes apstākļiem un spējuši atrast jaunas iespējas.

Projektu īsteno biedrība NEXT ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība NEXT.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu