Izmantoju pati un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pati un iesaku citiem

Foto no privātā arhīva
Marija Leskavniece

Dizaina papīrlietu studijas Cloudberry izveidotāja un vadītāja Linda Ķuze iesaka lietotnes, kas atvieglo uzņēmēja ikdienu, saziņu ar komandu un ļauj vairāk paveikt paša spēkiem.


Oura
Lietotne savienota ar viedo gredzenu, kas mēra pulsu, miega kvalitāti un citus biometriskos datus un pēc tam nosaka, cik atpūties un gatavs jaunai dienai esi. Tas ļauj, piemēram, ieplānot atbilstošas intensitātes treniņu. Uzņēmējam svarīgi rūpēties par sevi, lai var būt arī labs vadītājs un līderis citiem.


Grammarly
Ļoti ērti ne tikai datorā, bet arī telefonā izmantojama lietotne, kas palīdzēs, rakstot angļu valodā. Telefona iestatījumos tikai jāpievieno tās piedāvātā papildu angļu valoda. Bezmaksas versijā tā tikai labo tekstā pieļautās kļūdas, bet maksas versijā iesaka arī labāku izteiksmes formu.


InShot
Mazajā biznesā ļoti noderīgas lietotnes, kurās pašam sagatavot saturu saviem sociālajiem tīkliem. Jo sekotāju skaits Instagram aug, bet katru reizi nav iespējams algot komandu vai doties pie fotogrāfa, lai panāktu labu rezultātu. InShot iespējams taisīt ļoti skaistus īsos video. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu