Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

BĒRNIEM. GUNTA ŠNIPKE. ANDREJS PRIGIČEVS. DESMIT DESAS DEBESĪS. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Dzejnieces Guntas Šnipkes ceturtā grāmata, šoreiz veltīta tiem, kuri vēlas pēc iespējas agrāk kļūt lieli, taču tādi vēl nav kļuvuši; katrā ziņā ikvienam, kurš prot skaitīt līdz desmit un tālāk. Dzejoļu krājumu bērniem ilustrējis multimediju mākslinieks un tēlnieks Andrejs Prigičevs. Apgāda cena 5,90 €.


PERSONĪBA. GUNA RUKŠĀNE. HARALDS SĪMANIS. DZIESMINIEKS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. 
Dziesminieka jubilejā iznākusi grāmata, kas vēsta par unikālu personību, kuras dzīvesstāsts būs saistošs ne tikai mūziķiem. Grāmatā apkopotas atmiņas, sarunas, bagātīgs faktu un fotomateriālu klāsts, taču pats galvenais ir noskaņa. Brīva un dabiska, sirsnīga un atklāta kā dziesminieka dzīve. Apgāda cena 14,98 €. 


CEĻVEDIS. BALTIC STORIES. IZDEVĒJI URBAN INSTITUTE UN CULTURE CRAB. 
Stāsti par 30 kultūrvietām un notikumiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Tos papildina atzītu Baltijas fotogrāfu darbi. Vedot lasītāju izzinošā ceļojumā caur šo valstu galvaspilsētām un vēl neiepazītām vietām, grāmata atklāj kultūras un kopienu daudzveidību. Cena 25 €. Vairāk informācijas Balticstories.lv

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu