VIDEO: Skolas direktors Kristaps Zaļais par Covid-19 laiku • IR.lv

VIDEO: Skolas direktors Kristaps Zaļais par Covid-19 laiku

Skolas direktors Kristaps Zaļais. Publicitātes foto

“Es iepriekš domāju, ka mēs skolā esam fleksibli, bet savā rāmī. Mūsu nozarē daudzi ir paskatījušies ārpus rāmja un paplašinājuši redzes loku. Jebkura redzes loka paplašināšana mums kā profesionāļiem ļauj augt,” stāsta skolas direktors Kristaps Zaļais.

“Varbūt nav jāskrien visam pakaļ, ja tajā brīdī var palikt ilgāk mājās, baudīt ģimeni, baudīt dabu. Varbūt ir kaut kādām lietām jāpasaka “nē” un nav vajadzības būt “vāverei ritenī”. Daba nemīl tukšumu. Tukšums aizpildās ar jaunām idejām un atziņām, kas palīdz, atgriežoties ikdienas ritmā,” uzskata Kristaps.

“Ļoti mainās vērtību sistēma. Man patīk manas pastaigas ar suni, kad es baudu dabu. Es iemācos novērtēt lietas, kuras ikdienas skrējienā es būtu aizmirsis,” atzīst Kristaps.

“Mums pēc šī laika vajag vairāk novērtēt citam citu. Es gribētu, lai mēs kā sabiedrība esam visi kopā, cieņpilni un pasakām cits citam paldies. Tas daudzus var celt.”

TUESI.LV ir iedvesmojoši video stāsti par cilvēkiem Latvijā, kuri pielāgojušies Covid-19 izraisītās krīzes apstākļiem un spējuši atrast jaunas iespējas.

Projektu īsteno biedrība NEXT ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība NEXT.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu