Izmantoju pati un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pati un iesaku citiem

Foto no personīgā arhīva
Marija Leskavniece

Praktiskas lietotnes, kas palīdz ikdienas darbā, iesaka Latvijas Jaunuzņēmumu asociācijas valdes locekle un izglītības tehnoloģiju jaunuzņēmuma Edurio operacionālā vadītāja Agnese Veckalne.


Slack
Platforma, kurā notiek uzņēmuma iekšējā komunikācija. Ērta, lai veidotu privātus un grupas čatus, dalītos ar dokumentiem, izsūtītu paziņojumus. Arī ērta vieta, kur uzturēt neformālu komunikāciju ar komandu, kas īpaši noder attālinātā darba laikā, lai nezustu saikne citam ar citu.


Miro
Platforma, kas lieliski piemērota komandas sadarbības uzturēšanai attālināti. Miro piedāvā dažādu tipu «interaktīvās tāfeles», kur vairāki cilvēki var strādāt vienlaikus, piemēram, rīkojot attālinātās prāta vētras, plānot prioritātes, izvērtēt projekta rezultātus un daudz ko citu.


Asana
Ērts darbu plānošanas rīks komandām, lai pārskatītu un plānotu visus ikdienas darbus, prioritātes un termiņus. Lietotnē iespējams sekot līdzi plānu izpildes progresam un apspriest to ar komandas dalībniekiem.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu