Ar tādu pieeju — vienīgie • IR.lv

Ar tādu pieeju — vienīgie

No kreisās: CUBE Systems vadītājs Ģirts Strumpmanis, CUBE Agency vadītājs Ansis Šķibusts un CUBE Mobile vadītājs Mārtiņš Dambis. Foto — Ieva Salmane
Anda Burve-Rozīte

CUBE grupas veiksmi IT jomā Latvijā un ārpus tās robežām lielā mērā noteicis lēmums trim tās uzņēmumiem darboties daudzos projektos kopā, sniedzot klientam plašu nepieciešamo pakalpojumu klāstu

Igaunijā, Lietuvā, Somijā, Zviedrijā, Portugālē — tās ir tikai dažas no valstīm, kurās pagājušajā gadā Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmums CUBE sniedza savus pakalpojumus. Iespējams, netipiski daudziem biznesiem pandēmijā, CUBE 2020. gadā bija veiksmīgs: stabili auga 17 pastāvēšanas gados nostiprinātais apgrozījums, peļņa, kā arī darbinieku skaits. 

Kā uzskata CUBE vadītāji Ģirts Strumpmanis, Mārtiņš Dambis un Ansis Šķibusts, kuri katrs nodrošina veiksmīgu grupas uzņēmumu CUBE Systems, CUBE Aģentūra un CUBE Mobile darbību, nostiprināt cienījamu reputāciju IT jomā Latvijā viņiem palīdzējusi gudra plānošana un patiesa interese risināt klientu vajadzības viskvalitatīvākajā veidā. 

«Pamatā jau no paša sākuma domājām nevis par to, kā ātrāk nopelnīt, bet arī par to, kā nosegt dažādās mūsu nozares biznesa vajadzības. Viens no mūsu uzņēmuma pamatdibinātājiem ir programmētājs, viens — dizainers, vēl viens — kompetents biznesa vadībā un stratēģijās. Tie ir pamatpakalpojumi, ko piedāvājam saviem klientiem. Nevis vienkārši dizainu un vienkārši programmēšanu, bet visu šo kompleksu,» skaidro Mārtiņš Dambis. «Nekad neesam bijuši klasiskie izstrādātāji, kas saņem uzdevumu un vienkārši to izdara. Mēs katrā no projektiem tiešām iedziļināmies, ejam uz to, lai risinājums būtu efektīvs,» saka Ansis Šķibusts. 

Un Ģirts Strumpmanis piebilst: «IT projekti parasti ilgst sešus, deviņus mēnešus, pat gadu, tādējādi ar klientu izveidojas attiecības, kas attīstās, — mēs tiešām gribam strādāt ar saviem klientiem ilgtermiņā.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu