Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. INESE ZANDERE. MANTOJUMI. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. «Šīs lirikas būvmateriāls ir vēsturisks, biogrāfisks un autobiogrāfisks. Dzejoļos sapludināta konstruēta un rekonstruēta realitāte — balstoties pārliecībā, ka gan ārpus literatūras, gan literatūrā pastāv īstenība, kurai piemīt patiesums, taču tas ir individuāls, nevis objektīvs,» dzejoļu krājumu raksturo Inese Zandere. Apgāda cena 6 €.


DĀRZKOPĪBA. MĀRĪTE GAILĪTE. LIELĀ DĀRZA DARBU GRĀMATA. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. 
«Lai palīdzētu plānot dārza darbus, grāmatā apkopoti vairāku gadu žurnāla Praktiskais Latvietis sniegtie dārzkopības nozares speciālistu padomi, kas sakārtoti kalendāra secībā. Ikviens augu draugs atradīs šeit kaut ko jaunu un noderīgu. Arī tie, kam dārza vietā ir tikai palodze vai lodžija,» saka grāmatas autore. Apgāda cena 16,15 €.


ROMĀNS. DELFĪNE DE VIGĀNA. NO UN ES. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. 
Romāna galvenā varone ir trīspadsmit gadus vecā Lū Bertiņaka, kuras intelekta koeficients ir tik augsts, ka viņa mācās kopā ar divus gadus vecākiem jauniešiem. Meitene veic dažādus zinātniskus eksperimentus, prāto par to, kā iekārtota pasaule, un cenšas nedomāt par skumjām, kas viņas jaukajā un mīlošajā ģimenē apmetušās uz pastāvīgu dzīvi. Apgāda cena 10,24 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu