Kur vislabāk strādāt • IR.lv

Kur vislabāk strādāt

Lai noskaidrotu, kuras ir iekārojamākās darbavietas valstī, CV-Online Latvia jau desmito reizi veicis aptauju TOP darba devējs. Par vairāk nekā diviem tūkstošiem uzņēmumu savu balsi atdevis rekordliels dalībnieku skaits — 14 851


Aivis Brodiņš,
 CV-Online Latvia vadītājs:
«Vērtējot pagājušā gada rezultātus, secinām, ka uzņēmumi, kas centušies rast radošus risinājumus, lai pielāgotos krīzes situācijai, un ir mērķtiecīgi rūpējušies par iekšējās kultūras saglabāšanu uzņēmumā, ir saņēmuši augstāku novērtējumu.

Par spīti neprognozējamajai situācijai un atšķirībā no finanšu krīzes, šoreiz darba devēju vidū vērojām centienus pēc iespējas saglabāt līdzšinējo darbavietu skaitu un darbinieku atalgojuma līmeni, kas pozitīvi ietekmēja šo darba devēju pozīcijas. 

Šis laiks uzskatāmi parāda darba devēja vērtības un rūpes par darbiniekiem. Uzņēmumi, kuru vērtības ir balstītas sadarbībā, atbalstā un izpalīdzībā un kas tās veiksmīgi iedzīvina darbinieku ikdienas rutīnā, tiek vērtēti augstāk.»

Šogad aptaujā pieteikts vislielākais unikālo uzņēmumu skaits — 2332, kā arī, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, Top 50 iekļuvuši visvairāk jaunu uzņēmumu — 12.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu