Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Marija Leskavniece

Tulkošanas un lokalizācijas platformas Lokalise izstrādes komandas direktors Vitālijs Silins: «Uzskatu — ja vēlies sasniegt lielus mērķus biznesā, vispirms ir jāparūpējas par sevi.»


Balance.
Meditācijas lietotne, kas pielāgojas tev. Vislabākās dienas man sākas ar rīta rutīnu, un šī lietotne ir neatņemama tās sastāvdaļa. Arī stresainās situācijās ir palīdzējušas iemaņas, kuras ieguvu ar Balance.


Productive.
«Ieradumu izsekotājs» jeb lietotne, kas palīdz izveidot pareizus ieradumus un sekot tiem ikdienā. Izdzert glāzi ūdens, pateikties cilvēkiem, atlikt naudu, lasīt, skriet u. tml. Tās ir tikai dažas no ieradumu idejām, kuras pats praktizēju.


UprightGo.
Sēdošs darbs slikti ietekmē manu ķermeni, tāpēc, domājot par savu stāju, atradu UprightGo. Kopā ar lietotni jāiegādājas neliela ierīce, ko uzlipina uz muguras augšējās daļas. Tā signalizē, kad muguras izliekums ir kaitīgs veselībai, un palīdz veidot simetrisku un skaistu stāju.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu