Autiņbiksītes pa pastu • IR.lv

Autiņbiksītes pa pastu

GEGE līdzdibinātājs Kaspars Magrins. Foto no personīgā arhīva
Marija Leskavniece

Ja var abonēt avīzes vai Netflix, kāpēc nevarētu iepriekš samaksāt arī par autiņbiksīšu piegādi? Noņemt vismaz vienas rūpes no jauno vecāku pleciem — ar šādu pārliecību sākās trīs draugu bizness GEGE

Uzņēmumu kopīgi radīja Kaspars Magrins, Laura Latišonoka un Jevgēnija Spriņķe. GEGE autiņbiksīšu dizains un koncepts ir radīts Latvijā, to sastāvs un «iekšiņa» izstrādāta Vācijā, bet tās ražo vairākās rūpnīcās Eiropā. 

«Sēdējām un runājām, kādas mums kā vecākiem ir bijušas problēmas un kas šobrīd notiek tirgū — ko vecāki meklē. Nolēmām attīstīt tādu biznesa ideju, kas padarītu ikdienu ērtāku un atbalstītu īstu vecāku būšanu. Martā aprit gads, kopš publiski izziņojām par GEGE autiņbiksīšu abonēšanas platformu,» stāsta Kaspars. Taču, lai realizētu savu ideju, bija jāpiesaista arī investors. Kopumā uzņēmuma attīstībā ieguldīti 400 tūkstoši eiro. 

«Esam neliela, profesionāla komanda, kas ļauj katram pārstāvēt noteiktu atbildību uzņēmumā. Manā pārziņā ir finanses un loģistika, pārējo — dizains, teksti un IT lietas. Turklāt esam iesaistījuši gandrīz visus ģimenes locekļus uzņēmuma darbības nodrošināšanai.»

Pirmais aktīvais darbības gads pagājis pandēmijas zīmē. Viņi, tāpat kā liela daļa uzņēmumu, pagājušā gada nogalē sastapās ar piegādes problēmām, taču spējuši tās atrisināt. Šobrīd izveidojuši savu noliktavu piegādes pakalpojumu sniedzēja DPD telpās. «Lai pasūtījumi tiktu izpildīti pēc iespējas ātrāk,» uzsver uzņēmējs. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu