Cauri vētrām • IR.lv

Cauri vētrām

1
Pauls Raudseps

Pēdējais gads daudziem bijis trauksmains un traģisks. Kā Ir lasītāji zina, tas sāpīgi skāris arī mūsu komandu. Pirms gandrīz gada nomira galvenās redaktores Nellijas Ločmeles vīrs Rolands Tjarve. Kopš tam viņa ar gandrīz pārcilvēcīgu piepūli turpināja strādāt, līdz beidzot arī viņas milzīgās enerģijas rezerves izsīka.

Nellija jau pagājušās nedēļas žurnālā informēja, ka uz sešiem mēnešiem paņem pauzi, lai atgūtu spēkus. Šajā laikā viņas pienākumus uzņemšos es. Taču ne viens. Ir talantīgā un pieredzes bagātā redaktoru un žurnālistu komanda ir mobilizējusies, un mēs visi kopā šajā laikā gādāsim, lai žurnāls turpina būt tikpat saistošs un interesants kā līdz šim, ar neatkarīgu nostāju, gudru analīzi un iedvesmojošiem stāstiem.

Kā lasāms šī žurnāla numura rakstos par pandēmiju, nākamie mēneši noteikti nebūs viegli nevienam mūsu valstī. Tomēr, kā visas krīzes, arī šī pāries. Tad lasītāji šeit atkal redzēs Nellijas seju un lasīs viņas sleju. Līdz tam brīdim šo platību atvēlēsim mūsu lasītāju viedokļiem. Savukārt manu komentāru, kā vienmēr, varēsit lasīt ierastajā vietā žurnālā.

Lai mums visiem možs gars un laba veselība!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu