Grāmatas, kurām jābūt uzņēmēja grāmatplauktā • IR.lv

Grāmatas, kurām jābūt uzņēmēja grāmatplauktā


Iesaka Sporta 2 kvartāla pārstāve Baiba Bože: «Grāmatas, kas mani iedvesmojušas gan profesionāli, gan personiski.»

Pjērs Franks. Rezonanses likums. Man allaž bijusi sajūta, ka dzīvē ir iespējams viss! Un nu tas ir pamatots arī zinātniski, autors secīgi, balstoties uz pētījumiem, izskaidro, kā strādā rezonanses likums. Robežas ir tikai mūsu galvā, domām ir savs enerģētiskais lauks, un to raidītās vibrācijas atbalsojas visumā. Šo grāmatu pārlasu atkal un atkal, lai atgādinātu sev par domu nenovērtējamo ietekmi uz dzīvi, kādu piedzīvojam.


Uldis Pīlēns. (mans) uzņēmēja kods. Grāmata iznāca laikā, kad Uldis Pīlēns sava uzņēmuma operatīvo vadību bija nomainījis pret vizionāra darbu tā padomē. Ir pieņemts lēmums sekot iekšējās enerģijas plūsmai un piedzīvot jaunradīšanas katarsi. Tas mums brīdī, kad lasīju šo grāmatu, bija kopīgs. Jaunam vadītājam svarīgi redzēt lietu kopsakarības un izprast pieņemto lēmumu visaptverošo lomu. Par to arī uzņēmējdarbības domātāja filozofiskajā redzējumā uz procesiem pasaules kontekstā.


Indulis Paičs. Deviņi dvēseles uzdevumi. Sevis iepazīšana, apzinātība un tam sekojošās pārmaiņas sevī — tie ir dzīves ceļa posmi, kurus piedzīvo ikviens nobriedis cilvēks. Vai grāmatā aprakstītie deviņi spēki jeb kaislības kļūs par dēmoniem vai eņģeļiem, ir katra paša ziņā. Cienu grāmatas autoru, Integrālās izglītības institūta lektoru, un pēdējo gadu regulāri klausos arī viņa tiešsaistes lekcijas. Turpmākajā izziņas ceļā man noderīga ir eneagrammas mācība jeb cilvēku personību raksturojošie tipi.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu