Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. ANDRIS AKMENTIŅŠ. MEKLĒJOT EZERIŅU. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Jaunākā grāmata sērijā Es esmu… ir Jāņa Ezeriņa stilā veidotas noveles par mūsdienām. «Romāna gaitā arī īstais Ezeriņš, izcils latviešu novelists un Doriana Greja ģīmetnes tulkotājs, izmisīgi meklē sevi, pamazām zaudējot iespējas ietekmēt savu portretu,» darbu raksturo tā autors. Apgāda cena 9,15 €.


AUTOBIOGRĀFIJA. FEDERIKO FELLĪNI. VEIDOT FILMU. IZDEVNIECĪBA AMINORI. 
Stāsts par slavenā režisora bērnību un pusaudža gadiem, laiku, ko viņš pavadīja kā karikatūrists, žurnālists un scenārists Romā, viņa karjerai izšķirošo tikšanos ar kinorežisoru Roberto Roselīni un sadarbību ar sievu, aktrisi Džuljetu Mazīnu. No itāļu valodas tulkojušas Līva Trektere un Jana Bērziņa. Apgāda cena 19 €.


ROMĀNS. ANDRIS KALNOZOLS. KALENDĀRS MANI SAUC. IZDEVNIECĪBA ORBĪTA. 
Jauns vīrietis ar grūti definējamu garīgās veselības stāvokli raksta vēstules vietējās mazpilsētas mācītājam, kurās reflektē par savā dzīvē notiekošo, tādējādi pats iepazīstot sevi un apkārtējo pasauli. Brīžiem šķiet, ka viņa prāts strādā kā bērnam, citkārt — ka labāk nekā vairumam pieaugušo. Apgāda cena 7 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu