Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Valdība nolēma 150 000 eiro novirzīt Baltkrievijas pilsoniskās sabiedrības un neatkarīgo plašsaziņas līdzekļu atbalstam. 52 800 eiro piešķirs biedrībai Latvijas platforma attīstības sadarbībai, lai sniegtu juridisko palīdzību personām, kas cietušas no cilvēktiesību pārkāpumiem Baltkrievijā. 36 000 eiro novirzīs Resursu centram sievietēm Marta un 9500 eiro, lai nodrošinātu psihologu kvalifikācijas celšanas mācības Baltkrievijas speciālistiem. Baltijas Mediju izcilības centram tiks novirzīti 51 700 eiro, lai sniegtu finansiālo atbalstu neatkarīgo plašsaziņas līdzekļu attīstībai Baltkrievijā.

Divu nedēļu pašizolācija no sestdienas jāievēro tiem, kuri atgriežas Latvijā no Vācijas un Lihtenšteinas. Pavisam pašizolācija Latvijā jāievēro pēc atgriešanās no 23 ES un EEK valstīm un arī no Monako un Andoras. Tātad kopumā no 25 valstīm.

Veselības ministrija pirmdien paziņoja, ka ikviens arī turpmāk varēs saņemt valsts apmaksātu Covid-19 testu. Kopējais saslimušo skaits Latvijā — 1337.

Vairāk nekā puse jeb 62 Rīgas skolas 1. septembrī mācības organizēs klātienē, pirmdien paziņoja Rīgas domes Izglītības pārvaldes priekšnieks Ivars Balamovskis.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu