"Ir" žurnālistes nominētas žurnālistikas Izcilības balvai • IR.lv

“Ir” žurnālistes nominētas žurnālistikas Izcilības balvai

3
Latvijas Žurnālistu asociācijas Izcilības balvas. Foto: Edijs Pālens, LETA

Žurnāla Ir žurnālistes Indra Sprance un Māra Miķelsone nominētas Latvijas Žurnālistu asociācijas (LŽA) ikgadējai Izcilības balvai.

Indra Sprance nominēta kategorijā Analītika/Pētniecība par pētniecisko rakstu sēriju Netīrā nauda ABLV. Savukārt Māra Miķelsone nominēta kategorijā Intervija/Apraksts par rakstu Spēle ar velnu, kas stāsta, kā Valsts drošības komiteja (VDK) vervēja savus aģentus. Rakstā izmantotas arī intervijas ar bijušajiem Augstākās Padomes deputātiem, kuru vārdi atrodami VDK aģentu kartotēkā.

LŽA Izcilības balvai 2019, kuru pasniegs deviņās kategorijās, žūrija vērtēja pagājušajā gadā publicētos žurnālistu darbus. Bez jau pieminētajām kategorijām vēl darbi vērtēti kategorijās Ziņa/Reportāža, Reģioni/Diaspora, Sabiedriski nozīmīgs projekts, Jaunie formāti, Veikums mazākumtautību valodā, Gada jaunais žurnālists un Gada redaktors. Pēdējā kategorijā nominēti Sanita Jemberga (Re:Baltica), Ingus Bērziņš (Delfi.lv), Jekaterina Kolosova (LTV7) un Guntis Bojārs (LTV).

Gada balvas laureātus LŽA paziņos 21.augustā pēc asociācijas biedru pilnsapulces.

 

Komentāri (3)

Sskaisle 13.08.2020. 10.34

Jau sen vajadzēja apbalvot un ne tikai ar žurnālistu balvu , bet arī ar Lāčplēša kara ordeņiem – visas minētās dāmas un Ločmelei vismaz Trīsszvaigņnieku piešķirt!

Bet tas jau nenotiks – šitā čekistu sorosistu mafija drīzāk Mēnesi no debesīm nocels, nekā ļaus pastāvēt vismaz pusdzīvai demokrātijai.

Es neceru, ne uz ko vairs neceru – tā ir grūtāk, bet ko darīt? Mānīt sevi ?

0
0
Atbildēt

1

    QAnon > Sskaisle 13.08.2020. 11.06

    Vēlāk pakārtam Huseinam arī bija savs štata propagandons, laikam slikti beidza, kā šefs. Putina informatīvā kara ģenerāļi: Kiseļovs, Skobejeva, Solovjovs, tiks nobeigti visbaisākā veidā. Nekas labs negaida mūsu valdošo putinososu un pederastu apdziedātājus.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

Atis Priedītis 13.08.2020. 09.38

Patiesa drosme būtu ja sāktos publikācijas par to, kas Latvijā okupācijas laikā notika patiesībā. Šobrīd – skaistas pasakas, kurām cilvēkiem jāturpina ticēt. Bet gan jau kāds drosmīgais žurnālists atradīsies.

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu