Grāmatas, kurām jābūt uzņēmēja grāmatplauktā • IR.lv

Grāmatas, kurām jābūt uzņēmēja grāmatplauktā

Zane Kaktiņa. Publicitātes foto
Ilze Vītola

Iesaka iepirkšanās un izklaides centra Akropole vadītāja Zane Kaktiņa: «Diemžēl šobrīd nesanāk lasīt tik daudz kā iepriekš, un pārsvarā tā ir divu veidu lasāmviela: profesionālā literatūra vai pāris iemīļotās grāmatas, kurām no pārlasīšanas jau apbružāti stūri.»


Stīvens R. Kovejs. Ļoti veiksmīgu cilvēku 7 paradumi
Grāmata iepazīstina ar efektīvu un pārbaudītu pieeju personisko un profesionālo problēmu risināšanā. Autors apraksta septiņu veiksmīgu cilvēku paradumus un tehnikas šo paradumu apgūšanai. Daļu no tehnikām mērķtiecīgi esmu ieviesusi savā profesionālajā darbībā: citādi raugos uz darba uzdevumiem, mērķiem, pieejām un savu attieksmi.


Pēteris Strautiņš. Latvijā dzīvot ir interesanti
Grāmata visiem, kas domā par to, kā dzīvi Latvijā padarīt labāku. Atziņas par tautsaimniecību, ekonomikas likumsakarības un detaļas liek aizdomāties par valsti, kurā dzīvojam, un darbiem, kurus veicam. Grāmata dod skaidru izpratni par nesenās pagātnes ekonomiskajiem notikumiem un to, kā tas ietekmējis situāciju. Grāmata lieku reizi atgādina, ka katram roka jāpieliek Latvijas nākotnes veidošanā.


Ārija Elksne. Es visu mūžu mīlējusi esmu
Ārijas Elksnes dzejoļu izlase liek apzināties, ka katrs cilvēks ir sevī ieslēgta, vientuļa un neizdibināma pasaule. Tā var būt stipra un līdzsvarota, bet arī pretrunu pilna. Mīlestība pret mazo lietu skaistumu viņas dzejai piešķir savdabīgu atmosfēru, ko gribētos saukt par ikdienas poēziju. Tajā dabiskais dzīves plūdums ar parastām cilvēciskām rūpēm, prieku un bēdām iegūst neparastu poētisku starojumu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu