Uzlādē telefonu! • IR.lv

Uzlādē telefonu!

Marija Leskavniece

Lietotnes, kas noder, dodoties dabā

Vēro

Windy parāda gan laikapstākļu prognozi tuvākajām dienām, gan ļauj paspēlēties ar vizualizācijām — siltā un aukstā gaisa masu kustība, satelītuzņēmumi, vēja, lietus un citu nokrišņu kustība reālajā laikā. Pieejama arī informācija par gaisa kvalitāti un ūdens temperatūru tuvējās peldvietās. Windy ir viena no populārākajām meteoroloģiskajām lietotnēm pasaulē, kas lejupielādēta vairāk nekā 10 miljonus reižu. Bezmaksas, piedāvā pirkumus lietotnē.
Pieejama: App Store un Google Play

Yr — Norvēģijas Meteoroloģiskā institūta izstrādāta lietotne, kas piedāvā informāciju par laikapstākļiem un turpmāko prognozi uz debesu fona, kas attēlo reālo situāciju aiz loga. To var izpētīt arī grafikos un diagrammās. Aizmāršīgie ik rītu var saņemt atgādinājumu par šīs dienas prognozi. Bezmaksas.
Pieejama: App Store un Google Play

Ja negribas lejupielādēt lietotni, var piesekot vienam no Latvijas pazīstamākajiem meteorologiem Tomam Bricim sociālajos tīklos un viņa video koncentrētā veidā saņemt informāciju par laikapstākļiem tuvākajās dienās. Būs arī daudz interesantu faktu, kas noderēs par sarunu tematu ar ceļabiedriem.


Atpazīsti

Leafsnap piedāvā augšupielādēt attēlu, pēc kura apstrādes var saņemt informāciju par augu angļu valodā. Izstrādātāji sola, ka programma šobrīd spēj atpazīt 90% no pasaules floras. Bezmaksas versijā lietotni izraibina reklāmas, bet par 4,19 eiro mēnesī no tām iespējams atbrīvoties.
Pieejama: App Store un Google Play

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu