Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. KRISTĪNE ULBERGA. KARIETE UZ SANTJAGO. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Rakstniece apraksta svētceļojumu, ko veica kopā ar draudzenes dēlu tīni. «Suģestējošs darbs. Nezinu, vai tas kādam līdzēs veikt viņa paša svētceļojumu, tomēr gājiens ar Kristīni, Aleksi un visiem viņu ceļabiedriem varētu palīdzēt apjaust, ko īsti tāds izturības pārbaudījums nozīmē,» raksta izdevniecības redaktore Dace Sparāne-Freimane. Apgāda cena 8,66 €.


VĒSTURE.
PĒTERIS BIRKERTS. LATVJU TAUTAS DZĪVES GUDRĪBAS. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. 20. gados tapušais fundamentālais darbs pievēršas diviem aspektiem tradicionālajā kultūrā: laimei un darbam. Sakāmvārdi (dažkārt papildināti ar latviešu tautasdziesmām un citiem folkloras piemēriem) skaidroti ar Pētera Birkerta komentāriem, vērojumiem, pārdomām un secinājumiem. Apgāda cena 20 €.


BĒRNIEM.
LAURA MERCA. TŪKSTOŠ UN VIENS RADĪJUMS. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Somu ilustratores bilžu grāmata adresēta pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem. Izteiksmīgās, neparastās ilustrācijas
atklāj dzīvnieku raksturu, paradumus un enerģiju. Grāmata mudina bērnu uz pārdomām un veicina sarunas par dabas brīnumiem. Tekstu no somu valodas tulkojusi Maima Grīnberga. Apgāda cena 15 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu