Vīruss galvā • IR.lv

Vīruss galvā

8
Aivars Ozoliņš

Latviju salīdzinoši maz skārusi arī sazvērestības teoriju epidēmija

To kovidu zviedru skolniece Grēta palaida amerikāņu laboratorijā ķīniešu zivju tirgū, bet Bils Geitss izplata pa visu pasauli ar 5G torņiem, lai iznīcinātu mazo biznesu, kas ir latviešu nacionālās valsts pamats. Taču nekāda vīrusa nav, to ir izdomājis Bils Geitss, lai Grēta un korporācijas mūs visus vakcinētu ar čipiem. Jāēd ķiploki un hidroksihlorokvīns ar strukturēto šņabi, bet pastkastes saturs jādezinficē mikroviļņu krāsnī, tikai valdība, oficiālie epidemiologi un mediji to jums nestāsta!

Lai nemulsina šā vaļīgā savārstījuma haotiskais neloģiskums. Sazvērestības teorija ir apziņas stāvoklis, kas savas bezspēcības sajūtu aizbildina ar slepenu varenu spēku darbošanos, un tam jebkurš visikdienišķākais notikums ir sazvērnieku lielā plāna pierādījums, lai arī kādā cēloņsakarību mutācijā to ieliek. Gadsimtu gaitā ir mainījušies sižetu aktuālie elementi, taču stāsts paliek tas pats — ir kādi spēki, kuri kontrolē un vada visu, kas ar mani notiek. Bet es pretojos! Es zinu alternatīvo patiesību un neļauju sevi apmuļķot valdībai, zinātnei, medijiem, kuri visi ir daļa no lielā slepenā plāna!

Starp citu, kur pazudis Soross?

Jautājums nevietā. Tikpat labi var prasīt, kur pazuduši melnie helikopteri, kuros ieradīsies pasaules valdība, vai ķirzakcilvēki, kuri mūs gana kā aitu baru, vai ilumināti, kuri ir pasaules īstie valdnieki. Nekur nav pazuduši, tos tagad vienkārši dēvē par Bilu Geitsu, vakcinētājiem un G5. Un nav pretruna vienlaikus uzskatīt, ka koronavīruss ir pasaules valdnieku ierocis un tikai viņu izdomājums. Viņi ir šausmīgi viltīgi!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu