Grāmatas, kurām jābūt uzņēmēja grāmatplauktā • IR.lv

Grāmatas, kurām jābūt uzņēmēja grāmatplauktā

Ilze Vītola

Iesaka Lielās talkas organizatore, biedrības Pēdas LV valdes priekšsēdētāja Vita Jaunzeme: «Grāmatas manā dzīvē vienmēr bijušas kā polārzvaigznes, kuras rādījušas ceļu, rosinājušas mainīt ceļa virzienus un dažkārt pat galamērķus.»


Roberts O. Jangs, Šellija Redforda
Janga. pH Brīnums
Manā izpratnē veselība ir kas vairāk nekā tikai ķermenis. Taču bez miesas šis «vairāk» nav spējīgs sevi pilnvērtīgi realizēt. Mikrobiologi un ķīmiķi uzskata, ka slimības iemiesojas ķermenī, kuram ir skābs pH līmenis. Mikrobioloģijas un uztura zinātnieks Jangs stāsta, kā pasargāt sevi no infekciju un citām slimībām. 


Andra Laime. Austrumu ezoteriskās līdzības
Šī nelielā grāmata man ilgu laiku kalpojusi kā prāta meditācijas rokasgrāmata, kuras vienkāršajās līdzībās smeļos pacietību, harmoniju un dziļāku izpratni par cilvēka būtību. Tas palīdz ikdienā, kad saskarsmes prasmēm jābūt vienai no galvenajām profesionālisma iemaņām.


Leons Feihtvangers. Jūdu karš, Dēli, Apsolītā zeme
Ņemot vērā pēdējo gadu pārmaiņas pasaulē, šī triloģija kļūst īpaši aktuāla, ļauj saglabāt kritisko domāšanu un dziļāku izpratni par lietu kārtību. Tāpat kā citos autora darbos, šeit vēsturiskais un valstiskais tiek savīts ar cilvēcīgo un tā palīdz globālāk saskatīt cēloņu un seku kopsakarību.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu