Cakas, pērles, siksniņkurpes • IR.lv

Cakas, pērles, siksniņkurpes

Saulesbrilles, 22 €, River Island
Jūlija Volkinšteine, stiliste

Pavasaris modē iesoļo ar balto krāsu

Varbūt tāpēc, ka ziemas nebija, pavasaris modē iesoļo ar balto krāsu — ar to nebūs iespējams nošaut greizi! Aktuāli ir izšuvumi, tamborējumi un ciku cakas. Tāpat modes tendences turpina diktēt zilie toņi — klasiski zilais šogad ir oficiālā krāsa. Joprojām modē ir džinsa audums, turklāt nevajag baidīties bikses kombinēt ar jaku. 

Drīz viss sāks ziedēt, un arī audumos uzplaukst tropu un ziedu raksta motīvi. Arī drosmīgos neona toņus ir vērts ieviest savā garderobē. Gandrīz vai obligāts ir vienkāršs vīriešu stila krekls. Tas var būt visdažādākajās krāsās un veidos — kā blūze vai kleita — un lieliski iederēsies gan ikdienas skrējienā, gan kādā mazliet svinīgākā notikumā. Īpaši modīgajām vērts garderobi papildināt ar jauna veida bikškostīmu — bikšu vietā žaketi kombinējot ar šortiem. Modē atgriežas arī vestes.

Aksesuāru topā ir dažādu izmēru un veidu pinumi — ne tikai no salmiem, bet arī, piemēram, no ādas. Ja skapja dziļākajā nostūrī glabājas kāda salmu pludmales soma, tad ir īstais brīdis to izcelt dienasgaismā un nesāt ikdienā! Runājot par somām — izmēru ziņā modē ir galējības. Vēl arvien aktuālas ir pavisam mazas somiņas, kurās knapi var ielikt telefonu un lūpukrāsu, taču tikpat svarīgas šosezon ir arī pavisam lielas tašas, kurās var pārnēsāt gandrīz vai visu iedzīvi.

Svarīga detaļa ir kvadrātveida formas siksniņkurpes. Kantainā forma šosezon raksturīga arī masīviem zābakiem, kuri lieliski papildinās oriģinālu, interesanta auduma un fasona putekļmēteli. Popularitāti atgūst arī platformenes, taču «neglīto» botu ēra pakāpeniski piedzīvo norietu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu