Amanda Ziemele • IR.lv

Amanda Ziemele

Amanda Ziemele. Foto — Madara Gritāne

Par 2019. gadā notikušo personālizstādi Kvantu matu implanti  māksliniece Amanda Ziemele nominēta Purvīša balvai. Līdz 17. aprīlim viņas un gleznotājas Elīnas Vītolas darbi skatāmi galerijā 427 Rīgā


Vieta, kur gribas atgriezties,
ir mana darbnīca, kas saistīta ar visiem maniem darbības procesiem un notikumiem. Tā atrodas Torņakalnā, netālu netraucēti peldas bebri un ūdensžurkas.


Filma, kas neatstāja vienaldzīgu,
ir latviešu vesterns Red Sundown, kas pirmizrādi piedzīvoja 2019. gada decembrī. Vesterna autores ir kristīgā repa duets Shady Ladies. Filma uzņemta kādā pamestā tūristu ciemā Meksikā. Dzirkstošo humoru papildina elektroniskās mūzikas smagsvara Multilux skaņu celiņš. 


Labākais kultūras notikums, ko pēdējā laikā nācies piedzīvot
, ir četru muzeju krātuvju kompleksa atklāšana Pārdaugavā. Ne tikai mākslas radīšanas, bet arī mākslas darbu uzglabāšanas jautājums ir būtisks. 

Mans grēcīgais ieradums ir nemanāmi viesībās apēst ceturtdaļtortes, tērēties glezniecības procesam nepieciešamās vielās un materiālos, arī dejot līdz rītam. Bet viss bez nožēlas!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu