Brīvajā laikā • IR.lv

Brīvajā laikā

Razer ERacing Simulator

Sadzīvei un izklaidei. CES 2020

Janvāra sākumā Lasvegasā 53. reizi notika viena no populārākajām ikgadējām plaša patēriņa elektronikas izstādēm CES, kur lielas un mazas kompānijas steidz popularizēt savus jaunākos izgudrojumus. Lūk, daži interesanti produkti.

Razer ERacing Simulator
Videospēle autosacīkšu entuziastiem: priekšā ir 128 collas (325 cm) liels, izliekts ekrāns, kas nodrošina 202 grādu panorāmu, hidraulika kustina un mētā sēdekli atbilstoši ekrānā redzamajam ceļam un līkumiem, bet drošības siksna cieši saraujas, imitējot gravitāciju.


Urgonight

Franču jaunuzņēmums, kas finansējumu savāca pūļa finansēšanas platformā Indiegogo, piedāvā īpašu ietaisi cilvēkiem, kas cieš no hroniska bezmiega. Dienas laikā uz galvas uzliekamas «austiņas» mēra smadzeņu aktivitāti un neinvazīvi stimulē neironus, kas attiecīgi uzlabo miegu nakts laikā. Šādam smadzeņu «treniņam» pietiekot tikai ar dažām minūtēm.


Y-Brush

Nepatīk tīrīt zobus? Varbūt palīdzēs iekārta, kas to paveic 10 sekundēs. Y-Brush maksā 125 dolārus un atgādina zobu taisnošanas kapi. Tā jāuzliek uz zobiem, un kapē iemontētās sīkās birstītes naski padarīs darbiņu, ko veikt pašiem jums ir slinkums.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu