Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Ilze Vītola

Graudu tirdzniecības interneta platformas AgroPlatforma dibinātājam un vadītājam Gatim Bērziņam mobilās lietotnes palīdz plānot un sekot līdzi darbiem.


Talque
.
 Parocīgs tīklošanās rīks semināriem un konferencēm. Katrs dalībnieks norāda savas intereses un laikus, kuros ir brīvs, lai tiktos ar citiem. Lietotne automātiski piedāvā sarakstīties ar tiem apmeklētājiem, kas norādījuši līdzīgas intereses, un ieplānot tikšanos, to sinhronizējot ar tavu Google Calendar. 


Yandex Metrica.
 
Lietotne mājaslapas apmeklējuma statistikas mērīšanai, kas atšķirībā no citām ir bezmaksas. Yandex Metrica ļauj ērti aplūkot mājaslapas apmeklētāju skaitu jebkurā periodā un sekot līdzi, kurā laikā tā tiek visvairāk apmeklēta. 


Chwazi
.
 Akmens, šķēres, papīrītis modernā versija. Šī izlozes lietotne noder gadījumos, kad jāveic objektīva izvēle, piemēram, kurš no kolēģiem šodien brauks pēc kancelejas precēm? Izlozes dalībniekiem jāpieskaras mobilā telefona ekrānam, un lietotne pēc nejaušības principa izlems, kuram jāveic norunātais uzdevums. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu