Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

Ledus sirds 2
Sonora Broka

Ledus sirds 2 / Frozen 2. Mazajiem skatītājiem labi pazīstami animācijas varoņi — māsas Elza un Anna, Kristofs, ziemeļbriedis Svens un sniegavīrs Olafs — dodas uz noslēpumainām zemēm ziemeļos. Senas leģendas un noslēpumi — ceļojums atklās ko nezināmu par karaļvalsts pagātni. Neesmu redzējusi. No 12. decembra.

ooooo Sniegbaltīte un septiņi rūķīši / Snow White and the Seven Dwarfs. Volta Disneja leģendārais kinodarbs (1937), digitalizēts un restaurēts 1993. gadā, ir īstā filma, lai  uzburtu Ziemassvētku noskaņu. Filma savulaik saņēma unikālu Amerikas kinoakadēmijas balvu — vienu lielu un septiņus mazus Oskarus. Splendid Palace no 13. decembra.

Kurjere / The Courier. Spraiga sižeta filma (galvenajās lomās Olga Kuriļenko un Gerijs Oldmens), kuru raksturo ātrums, apšaudes un neapturama galvenā varone — kurjere. Piegādājot kārtējo sūtījumu, viņa nokļūst bīstamā situācijā. Neesmu redzējusi. No 13. decembra.

21 tilts / 21 bridges. Laupīšanas laikā apšaudē dzīvību zaudējuši astoņi policisti. Noziedzniekiem uz pēdām ir visa Ņujorkas policija. Dzenot pēdas ļaundariem, atklājas iespaidīgs noziedzības tīkls, un detektīvs nāk klajā ar izaicinošu plānu — pilnībā norobežot Manhetenu, slēdzot 21 tiltu, kas ved uz salu. Neesmu redzējusi. No 13. decembra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu