Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

VĒSTURE. RICHARDA ZARRIŅA ATMIŅAS. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Mākslinieka, ekslibra pamatlicēja latviešu grafikā, Latvijas valsts ģerboņa attēla autora (kopā ar Vili Krūmiņu), kā arī valsts vērtspapīru, naudaszīmju un monētu metu autora Richarda Zarriņa (1869—1939) autobiogrāfija ir saistošs, faktiem bagāts kultūrvēsturisks vēstījums. Apgāda cena 18,90 €.


ROMĀNS.
MĀRIS BĒRZIŅŠ. AIZLIEGTAIS PIANĪNS. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Galvenā darbības vide ir bērnudārzs, taču rakstnieka vēlīgi dzēlīgais skats tver arī Cibānu ģimenes — deputātes Lindas un mākslinieka Induļa — ikdienu, Saeimas aizkulišu spēles, ielūkojas departamentu, policijas un citu iestāžu birokrātijas gaiteņos. Apgāda cena 7,90 €.


BĒRNIEM.
JURIS KRONBERGS. LAIKA BIKSES. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Dzejoļu krājums skolas vecuma bērniem, kurā dzejnieks Juris Kronbergs un māksliniece Anete Melece piedāvā asprātīgu vērošanas un pētniecības spēli. Viņi novēro laiku — kā dzīvu būtni, kam piemīt dažādas īpašības un paradumi tāpat kā cilvēkiem. Apgāda cena 11 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu