Stilīgā tuntuļošanās • IR.lv

Stilīgā tuntuļošanās

Cimdi, 59 €, Cosstores.com
Jūlija Volkinšteine, stiliste

Ziema ir īstais laiks, kad sevi palutināt

Kā jau dzirkstošajai svētku sezonai pieklājas, modē viss, kas spīd un izceļas — izteiksmīgi aksesuāri, spilgtas krāsas un gliteru sprādziens. Spīguļiem pievienojušās arī krāsainas spalvas — tās lieliski iederēsies gan aksesuāros, gan uz šikām svētku kurpītēm un pat apģērba. Pufīgas matu lentes un stīpiņas ar kristāliem ir izkonkurējušas pērļotās matu sprādzes — no tām gan pamazām nāksies atvadīties. Īsts sezonas hits ir izteiksmīgas un oriģinālas cepures — jo trakāk, jo labāk. Katrā ziņā tā būs daudz veiksmīgāka izvēle par adītu mici jeb bīniju.

Ikdienas solī modē ir tuntuļošanās. Kārtu kārtas! Jebkura vasaras kleita var kļūt par ziemas garderobes elementu — atliek tikai zem tās pavilkt bītleni, pa virsu kādu siltu adījumu, un esi gatava iziet ielās! Turklāt joprojām aktuāli ir tērpties vienā tonī — tas ne tikai vizuāli slaidina, bet arī rada izsmalcinātu kopskatu. Arī bikšu pavilkšana zem kleitas ir veiksmīga izvēle, jo ziemā taču galvenais ir siltums, vai ne? Tādēļ modē vēl arvien ir pufīgās sportiskā stila virsjakas. Vēl viena ziemas virsdrēbju aktualitāte ir ļoti gari, lieli mēteļi — tādi, kas sniedzas gandrīz līdz potītēm un kuros var paslēpties kā sniega kupenā.

Apavu izvēlē nenošausi greizi, gan izvēloties masīvus baikeru tipa zābakus, gan garus un taisnus zābakus uz papēža. Apspīlēti, kājai cieši pieguloši zābaki vairs nav aktuāli, to vietā nākušas taisnas līnijas. Čūskādas, ar oriģinālu un akcentētu papēdīti vai gluži vienkārši klasiski un lakoniski — izvēle ir tavās rokās! Svētkos uzvelc izsmalcinātas un greznas kurpītes ar spalvu, mirguļu un pērlīšu dekoriem gluži kā no princešu filmām.

Turpinot par svētkiem, īpaši aktuāls ir satīns. Ir īstais laiks sevi palutināt ar kādu gaumīgu satīna veļas komplektiņu vai gaisīgu un vieglu kleitu, kas Ziemassvētku un Jaungada ballītēs ļaus justies īpaši sievišķīgi. Punktiņu uz «i» svētku sezonai uzliek maza plecu somiņa, kurā tikko ietilpst telefons un lūpukrāsa, un svētki būs izdevušies!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu