Daži jautājumi Saeimas deputātiem • IR.lv

Daži jautājumi Saeimas deputātiem

3
Mediķu protesta akcija pagājušajā nedēļā pie Saeimas nama. Foto: Ieva Leiniša, LETA
Ilze Aizsilniece

Latvijas Republikas pilsones Ilzes Aizsilnieces atklātā vēstule 13. Saeimas deputātiem

Pēdējo nedēļu notikumi saistībā ar 2020. gada valsts budžetu ir radījuši nopietnas diskusijas sabiedrībā. Šoreiz man nācās būt pašā diskusijas virpulī, tāpēc ir radušies vairāki jautājumi, uz kuriem vēlos saņemt Latvijas Republikas 13. Saeimas deputātu atbildes.

  1. Ar ko Latvijas Republikas 13. Saeimā ievēlēto partiju disciplīna un deputātu balsošanas metodoloģija atšķiras no komunistiskās partijas kongresiem, ja deputāti, ievērojot partiju disciplīnu, balso pret saviem iepriekšējiem izteikumiem un pārliecību?!
  1. Kas ir nepieciešams Latvijas Republikas 13. Saeimas deputātiem, lai viņi (es nerunāju par izņēmumiem) atbilstoši savam augstajam amatam iedziļinātos likumprojektos pēc būtības, apzinoties, ka viņu balsojums tieši ietekmēs Latvijas iedzīvotāju labklājību un vēlmi palikt šai valstī?!
  1. Vai Latvijas Republikas Saeima var pastāvēt bez Latvijas pilsoņiem un iedzīvotājiem?!
  1. Kādi soļi likumdošanā būtu jāsper, lai mazinātos birokrātiskais slogs visās tautsaimniecības nozarēs, lai Latvija nekļūtu par Latvijas Birokrātisko Republiku?
  1. Kas būtu jādara, lai mazinātu plašā ierēdniecības aparāta ietekmi uz izdevumiem valsts budžetā?

Paldies jau iepriekš par atbildi.

Cerot uz deputātu godaprātu un sirdsapziņu šīs nedēļas plenārsēdē un turpmāk!

 

Ar cieņu,

Ilze Aizsilniece

Komentāri (3)

Sandra Jansone 12.11.2019. 08.24

Izcili,paldies. Tomēr tomēr….kā būtu,ja mediķi saņemtos drosmi un sāktu ar savas nozares ministriju un birokrātiju? Lasīju,ka joprojām eksistē desmitiem nevienam nevajadzīgu,nē ,tikai partiju cilvēkiem kā barotnes,vajadzīgu veselības nozares valsts aģentūru. Neviens labāk par mediķiem nevar pateikt ,cik tur miljoni aiziet dažu izredzēto kabatās.
Prasiet labāku ministru. Viņķele ir pa tukšo, nespēj neko izdarīt. Prasiet no partijas un valdības rīcībspējīgu ministru. Un ,protams,piekrītu – saeimai vai nu jāpilda likums,vai tā jāatlaiž. Tas nu ir cieti un bez variantiem

0
0
Atbildēt

1

    QAnon > Sandra Jansone 12.11.2019. 21.12

    Cik sapratu no Bordāna intervijas, galvenais, ka ZZS nav neviena amata, viss pārējais pupu mizas. Vēl tikai čekistiem sagrābt arī LU, KNAB un Generālprokuratūru un ordenis pie Bordāna NKVDešņika šineļa Maskavā garantēts.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

Urga 12.11.2019. 09.29

27. aprīlis, 2019. Kultūršoks. Šonedēļ kultūras nozares pārstāvju presei slēgtajā apspriedē izskanēja vairuma klātesošo atbalsts koncertzāles projektam uz AB dambja. Oficiālu atbalstu paudusi Nacionālā arhitektūras padome tās priekšsēdētāja Gata Didrihsona personā. Pazīstamā ģimenes ārste Ilze Aizsilniece pat ziņoja par atbalsta biedrības dibināšanu.
Ja runājam par iedziļināšanos, tad, kā to visu saprast? Saprotot, ka Rīgai koncertzāle vajadzīga, bet, vai uz AB dambja? Un, zinot situāciju medicīnā?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu