VIDEO: Sabiedrisko attiecību speciālists Viesītē: “Sēlija nekur nebija pazudusi” • IR.lv

VIDEO: Sabiedrisko attiecību speciālists Viesītē: “Sēlija nekur nebija pazudusi”

Sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Dzimtais. Publicitātes foto

“Sēlija nekur nebija pazudusi. Cilvēki šeit dzīvo tik mierīgi un ar noslēgtu temperamentu, ka viņiem varbūt pietrūkst pašapziņas skaļāk pateikt: “Jā, mēs te esam, neaizmirstiet mūs!”” uzskata sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Dzimtais, kurš strādā Viesītes muzejā “Sēlija”.

“Mums katram ir iespēja paveikt lielas lietas. Atliek tikai darīt, tad īstajā mirklī atradīsies īstie cilvēki. Jo mēs vairāk kaut kam ticēsim un par kaut ko sapņosim, jo drīzāk tas arī piepildīsies. Vajag tikai gribēt un cieši vēlēties, tad katrs nonāksim savā īstajā vietā,” ir pārliecināts Jānis.

“Dzīve reģionos ir daudz grūtāka nekā lielpilsētās. Iespēja ārpus lielajām pilsētām ir darīt radoši un ar tūlītēju darba rezultātu. Katra lieta, ko mēs paveicam laukos un mazpilsētās, ir ļoti viegli pamanāma,” uzsver Jānis.

“Latvija ir radošie cilvēki, kuri vienmēr grib izdarīt vairāk nekā liek pienākums. Lai arī kā mums mēģina iemācīt globālās identitātes, tomēr nonākam līdz savam ciemam un kultūrvēsturiskajam novadam. Degot par savu mazo vietu, spējam pastāvēt arī par savu lielo valsti.”

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Projektu TUESI.LV 100+ īsteno biedrība NEXT ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība NEXT.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu