Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

MĀKSLA. RĪGA NO MĀKSLINIEKA LIDOJUMA. IZDEVNIECĪBA AMINORI. Mākslinieki redzot pasauli citādu. Kādu viņi redz Rīgu? Grāmatā dažādu paaudžu mākslinieki stāsta par savām iedvesmas vietām pilsētā. Neparasts ceļvedis pa Rīgu un tās neredzamo vēsturi, kas var iedvesmot jauniem piedzīvojumiem. Apgāda cena 25 €.


ROMĀNS.
TĀLIVALDIS MARGĒVIČS. ZIRGU GAĻAS PĀRDEVĒJS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. No cara Nikolaja II līdz ģenerālsekretāram Brežņevam, no Rīgas priekšpilsētām līdz Ņujorkai, caur vairākiem pasaules kariem un okupācijām vērpjas stāsts par latvieti Pēteri Kalēju, kurš visos likteņa pavērsienos spēj noturēties viļņa virsotnē. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 14,98 €.


BĒRNIEM.
VIESTURS ĶERUS. MEŽA MEITENE MAIJA. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Meitene Maija ar ģimeni dzīvo mežsargmājās. Tētis ir putnu pētnieks, ņem meitu līdzi putnu skaitīšanas un gredzenošanas ekspedīcijās. Meitenes ikdienas pasaulē nav sadomātu piedzīvojumu, bet gan sajūta, ka dabā katra diena ir piedzīvojums. Grāmatu papildina putnu balsu ieraksti. Apgāda cena 11 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu