Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DETEKTĪVS. LĀRSS KEPLERS. STALKERS. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Kriminālpolicija saņem videofailu — pa logu kāds slepus filmējis sievieti. Nākamajā dienā viņu atrod noslepkavotu. Policija saņem jaunu filmu, bet arī šo sievieti nav iespējams identificēt, pirms tiek atrasts līķis. Lai atklātu slepkavu, pie lietas ķeras izmeklētājs Jons Linna. Apgāda cena 15,90 €.


BĒRNIEM.
ANDRA MANFELDE. CERIŅSLOTAS ZĪMĒJUMI. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Rakstnieces sveiciens dzimtajai Kuldīgai. Stāsts par Annu un Katrīnu, kuras, bizojot pa pilsētu, pamana, ka lietām pazudušas ēnas, mājām nav sienu, izgaisuši pieaugušie. Tad rēgainajā pilsētā ierodas Karmen un uzzīmē melnu traipu, kas pamazām pārklāj visu tumšā putekļu mākonī. Apgāda cena 6,75 €.


LITERATŪRVĒSTURE.
DZINTARS SODUMS. POST SCRIPTUM. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Izlasē apkopotas nepublicētas Dzintara Soduma esejas, raksti par dzīves un literāro pieredzi, literatūru, valodu un Latviju, ieskats sarakstē ar Jāni Krēsliņu senioru, kā arī atdzejojumi. Literatūrpētnieces Kristas Annas Belševicas skatījums uz Soduma daiļradi un Noras Ikstenas eseja. Apgāda cena 7,72 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu