Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

Gērnsijas Literatūras un tupeņmizu pīrāga biedrība
Sonora Broka

oooo Gērnsijas Literatūras un tupeņmizu pīrāga biedrība / The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society. Lasītāju iemīļotā Mērijas Annas Šaferes un Annijas Barouzas romāna ekranizācijā precīzi uztverta stāsta atmosfēra — tā gluži vai ietin skatītāju siltā, rūtainā pledā un pasniedz tēju pie kamīna. Pēckara Londonā uzlecošā rakstniecības zvaigzne Džuljeta nespēj atrast tematu jaunajai grāmatai. Nejauši sākta sarakste ar kādu cūkkopi no nelielās Gērnsijas salas apgriež viņas dzīvi kājām gaisā. No 30. augusta.

ooo Cīņa / Bitva. Deju filmas kinoteātru repertuārā parādās ar apskaužamu regularitāti. To sižeta līnijas, ieskaitot Krievijā tapušo Cīņu, tiek veidotas gandrīz identiskas. Ielu deju virtuozs Antons ir tuvu lielajam slavas mirklim, kad traģisks negadījums atņem viņam spēju dzirdēt mūziku. Šāds šķērslis pirms vērienīga deju čempionāta šķiet nepārvarams, tomēr Antons iemācās uztvert skaņas vibrācijas un sāk pasniegt dejas bērniem ar dzirdes traucējumiem. Filmas profesionālā kvalitāte neatpaliek no Holivudas deju filmu paraugiem, tomēr īsta pārsteiguma nav. No 30. augusta.

Eņģeļa krišana / Angel Has Fallen. Jaunums spraiga sižeta cienītājiem. Trešā filma par aģenta Maika Beninga (Džerards Batlers) piedzīvojumiem, gādājot par augsta ranga amatpersonu drošību, — šoreiz tas ir ASV prezidents. Beninga attiecības ar slepeno dienestu ir saspīlētas, viņu tur aizdomās par nodomu valsts galvu nonāvēt. Neesmu redzējusi. No 30. augusta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu