VIDEO: Mākslinieks Gulbenes novadā: “Ir jādara” • IR.lv

VIDEO: Mākslinieks Gulbenes novadā: “Ir jādara”

1
Mākslinieks Arvis Rubenis. Publicitātes foto

“Esot šeit, ir jādara. Tas nav viegli, bet tas ir ļoti vienkārši,” uzskata mākslinieks Arvis Rubenis, kurš veido koka izstrādājumus Gulbenes novada Stāķos.

“Tā ir brīvība. Tu pats sev esi priekšnieks, nosakot laiku, kad ej strādāt un kad – gulēt. Tam jābūt līdzsvarā ar disciplīnu. Viscaur ir līdzsvars,” uzsver Arvis.

“Man ļoti svarīga ir vide. Šeit es jūtos labi, te ir viss, kas man ir nepieciešams, lai radītu lietas. Kad tu jūties labi, tad viss sanāk un gribas darīt. Galvenais ir radīt. Mēs esam, lai radītu, mums tikai jāizvēlas, ko – emocijas vai lietas,” ir pārliecināts Arvis.

“Mana Latvija ir mana ģimene. Tā ir katra diena, ko pavadu, darot to, kas man patīk ar vislielāko prieku un atbildību. Es varu teikt – jā, es esmu Latvija.”

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Komentāri (1)

Sskaisle 28.08.2019. 11.16

Gulbenē biju pagājušajā vasarā , visu to novadu izbraukāju. Varēja padomāt, ka karš bijis – neviena paša cilvēka. GPS sajucis prātā – kam pajautāt ceļu nav

saprotama lieta, ka ģimene ir galvenais – bet apžēlojaites – kā tad tie bērni dzīvos, ja cilvēku nebūs

te bija tas sīrietis ielikts – esot bēdzis no kara – nu tad lai brauc uz Gulbeni – par to uztaisiet flmas – ko un kā konkrēti darīt lai poltiķu voisu naudu nenotriektu korupcijā un algās un piemaksā, bet lai izlietotu Latvijas latviešu glābšanai – lai tādā Gulbenē cilvēki paliktu dzīvot , nevis viens te stāsta, cik msuki ir, bet neviens tam netic

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu