Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

KNAB 29. jūlijā rosināja sākt kriminālvajāšanu pret trim personām par nelikumīgām darbībām ar Rīgas Satiksmes degvielas kartēm. Šajā lietā aizdomās tur bijušo Infrastruktūras uzturēšanas un attīstības departamenta direktoru Igoru Volkinšteinu, kā arī viņa dēlu un vedeklu. Amatpersona esot devusi pašvaldības uzņēmuma degvielas kartes divām fiziskajām personām, kuras pildīja degvielu privātajos transportlīdzekļos.

Rīgas Satiksme pārdomājusi, un norit sarunas par 450 000 eiro atmaksu Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai pēc līguma laušanas par Skanstes tramvaja projektu.

KNAB 30. jūlijā nosūtījis Rīgas tiesas apgabala prokuratūrai Rīgas 1. slimnīcas krimināllietu par krāpšanas mēģinājumu grupā un dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu. Lieta saistīta ar remontdarbiem slimnī-cas 10. korpusā. KNAB prasa apsūdzēt Rīgas 1. slimnīcas valdes locekli un Rīgas domes Saskaņas frakcijas deputātu Genādiju Sevastjanovu, būvfirmas Torenberg bijušo valdes locekli Aleksandru Kreiceru un Magnusu Kurpuševu.

KNAB nosūtījis prokuratūrai Salu tilta rekonstrukcijas krimināllietu, rosinot sākt kriminālvajāšanu pret astoņām personām. To skaitā ir Rīgas domes Satiksmes departamenta Būvdarbu vadības nodaļas bijušais vadītājs Uģis Broža.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu