Lūsis testē • IR.lv

Lūsis testē

Publicitātes foto
Jānis Lūsis

Mazs un neuzmācīgs gudrais laikrādis

Samsung Galaxy Watch Active (2019)
Kompakts, vizuāli neuzmācīgs viedpulk­stenis tiem, kam nepatīk masīva paskata laikrāži, tomēr kārojas iegūt gudrā rokas asistenta priekšrocības. Šis viedpulk­stenis ir mazāks un vieglāks par saviem priekštečiem, lai būtu pēc iespējas ērtāks, neuzkrītošāks aktīvā dzīvesveida piekritējiem. Bieži vien pat piemirstas, ka tas ir uz rokas. Melnās krāsas versija vizuāli izskatās pat pārlieku vienkārša, atgādinot lētos ķīniešu darinājumus, tomēr košais ekrāns un «iekšas» neliek vilties. Visas ierastās fitnesa funkcijas, kā arī viedtālruņa funkcionalitāte darbojas ātri un gludi. Jāuzsver, ka Samsung Health lietotne ļauj uzraudzīt ne tikai pulsu, soļus, kalorijas, uzkāptos stāvus un veiktās distances visvisādu sporta veidu treniņos, bet arī miegu, izdzerto ūdeni, kafiju un pat jūsu stresa līmeni. Izmantot GPS uztvērēju maršrutu fiksēšanai un klausīties mūziku ar Bluetooth austiņām iespējams, arī neizmantojot viedtālruni. Visbeidzot ar šo viedpulksteni var arī droši peldēt. Vienīgais, ar ko vajadzētu rēķināties, — skārienvadības ekrāns ir visai maziņš, tātad ar lieliem pirkstiem var rasties grūtības trāpīt pa pareizajām pogām. Taču kopumā par šādu cenu sanācis pat ļoti pievilcīgs un prasmīgs viedpulkstenis!
Cena — aptuveni 210 eiro.

Draudzībai ar elektrības rozetēm visā pasaulē

Publicitātes foto

Baseus Universal Travel Adapter Dual USB
Ļaudīm, kas darba vai atpūtas vajadzībām mēdz ceļot apkārt pa visu pasauli, gan jau ir nācies saskarties ar situāciju, kad neatbilstošas elektrības rozetes dēļ nav iespējas pieslēgt uzlādei savu viedtālruni vai klēpjdatoru. Baseus kontaktdakšu adapteris vienreiz par visām reizēm šādu problēmu var atrisināt! Tā ir ierīce, kuru var iespraust faktiski jebkura pasaules standarta — Amerikas, Ķīnas, Eiropas, Itālijas, Austrālijas, Lielbritānijas — elektrības rozetē. Atliek tikai pagriezt ierīces rotējošo daļu uz pozīciju ar vajadzīgā reģiona norādi, lai uz ārpusi izbīdītos atbilstošā kontaktdakša. Un tieši tāpat šajā adapterī var iespraust jebkura iepriekš minētā reģiona standarta kontaktspraudni. Savukārt telefona vai citas nelielas ierīces uzlādei var izmantot kādu no divām adapterī iebūvētajām USB (2,4 A) pieslēgvietām. Robustais plastmasas produkts, protams, ražots Ķīnā, bet personīgā pieredze ar citiem Baseus zīmola aksesuāriem liecina, ka ar kvalitāti un izturību problēmu pagaidām nav bijis.
Cena — aptuveni 17 eiro.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu