Dalos pieredzē: tīklu veidošana • IR.lv

Dalos pieredzē: tīklu veidošana

Jaunais uzņēmējs Edgars Vilks, Barbers HUB. Foto — Edmunds Brencis
Raivis Vilūns

Jaunais uzņēmējs

Edgars Vilks, Barbers HUB
Īsumā. Šogad 20. jūnijā atvērts plaša koncepta veikals un bārddziņu salons, kurā plānots rīkot tīklošanās pasākumus, lai palīdzētu speciālistiem un uzņēmējiem sastapties jaunu projektu veidošanai. Mērķis. Izmantojot neformālo gaisotni, savest kopā dažādu nozaru speciālistus, lai tie varētu strādāt pie jauniem, aizraujošiem projektiem. Skaistākais. «Tad, kad sanāk izmainīt cilvēku dzīvi un uztveri.» Grūtākais. «Komanda. Tas ir mans klupšanas akmens, jo vēl aizvien nav izdevies izveidot spēcīgu un strādātspējīgu komandu. Tas ir visgrūtākais.» 

Mentore

Foto — Edmunds Brencis

Marta Matisone, Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls
Īsumā. Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls (LatBAN) dibināts 2014. gadā ar mērķi paplašināt un attīstīt investoru tīklu Latvijā, lai atbalstītu jaunus un perspektīvus projektus. Tajā darbojas 75 biedri, un 2017. gadā jaunos uzņēmumos tie investējuši 15 miljonus eiro. Mērķis. «Savest kopā veiksmīgos, perspektīvos projektus ar investīcijām, lai veidotos kopējs jauns bizness.» Skaistākais. «Tas brīdis, kad kāds projekts aiziet — dabū investīcijas. Ne visi projekti spēj investoru uzmanību noturēt.» Grūtākais. «Saskatīt un palīdzēt izveidot komandas, jo bez komandas nav iespējams veiksmīgs projekts.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu