Pilno lozi • IR.lv

Pilno lozi

1
Nellija Ločmele

Pārlasīt vecas avīzes bēniņos — tas ir piedzīvojums! Turpretī vecu valdību neīstenoto koncepciju pārlasīšana uzdzen depresiju. Jo neizbēgami jādomā par jaunām koncepcijām, kuras top un veļas cauri valsts aparātam, bet to teksti ir kā loterijas biļešu numuri, kur pilna loze ir retums.

Pēc Jāņiem valdības partneri plāno beidzot pieņemt ilgi vilcināto lēmumu, ko iesākt ar akustiskās koncertzāles projektu. Agrāko valdību plāni jau gadiem ir tukšas lozes — tā nu latviešu klasiskās mūzikas spīdekļiem līdz ar pacietīgajiem klausītājiem atliek cieši rūpēties par veselību, lai beidzot sagaidītu Rīgas koncertzāles tapšanu. Ir spriests un svērts, beidzot jāpieņem racionāls lēmums, un jāsāk darbs!

Tikām Madonas pusē Brīvnieku māju saimnieks Einārs Dumpis kā gādīgs un labs namatēvs neatliek visu uz pēdējo brīdi un ir jau laikus sagatavojies Jāņu svinībām. Viņš ir pieredzējis uguns meistars, kura veidotie baļķēnu torņi deg spoži un ilgi — līdz pat saules ausmai. Lai tik gaiši jums visiem svētki, priecīgu līgošanu!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu