Žurnāls "Ir" saņem gada balvu kā pārdotākais izzinošais izdevums • IR.lv

Žurnāls “Ir” saņem gada balvu kā pārdotākais izzinošais izdevums

Žurnāls "Ir".

Žurnāls “Ir” piektdien Latvijas drukāto mediju izdevēju apbalvošanas pasākumā saņēma gada balvu kā pagājušajā gadā pārdotākais izzinošais izdevums.

Preses tirdzniecības un izplatīšanas uzņēmumi Narvesen un Preses serviss sveica Latvijas iedzīvotāju pēdējā gada laikā iecienītākos preses izdevumus. Kopā uzvarētāji tika apbalvoti 16 nominācijās, ņemot vērā mediju iznākšanas periodiku, pārdošanas rādītājus un tematiku.

Nominācijā “Pārdotākais izzinošais izdevums” otrās un trešās vietas attiecīgi ieguva izdevniecības Dienas Žurnāli izdevumi “Citādā Pasaule” un “Leģendas”.

Nominācijā “Pārdotākais nedēļas ziņu izdevums” pirmo vietu, uzrādot lielākos pārdošanas apjomus 2018. gada laikā, ieguva SIA Izdevniecības nams Print Media “MK Latvija” (krievu val). No šā izdevuma atpalika izdevniecības Rīgas Viļņi žurnāls “Kas Jauns” un Santas izdevums “Privātā Dzīve”.

Pirmo vietu reģionālo laikrakstu vidū saglabāja “Kurzemes Vārds”. Savukārt nominācijā par pārdotāko izdevumu mājai un veselībai pirmās divas godalgas arī šogad saņēma izdevumi “Ievas Padomu Avīze” un “Ievas Veselība”.

Bez pārsteiguma bija arī nominācija par pārdotāko sieviešu izdevumu – pirmās divas godalgas saņēma žurnāli “Ieva” un “Ievas Stāsti”. Savukārt nominācijā “Pārdotākais izklaides izdevums” pirmo un otro vietu saņēma izdevniecības izdevumi “Laimīgā programma” un “Rīgas Viļņi”.

Pārdotākais krustvārdu mīklas izdevums joprojām ir izdevums “Mezgls”, bet pārdotākais bērnu izdevums žurnāls  “Ilustrētā Junioriem”.

Savukārt nominācijā “Preses pārdošanas izcilnieks” balvu par pirmo vietu, uzrādot lielākos pārdošanas apjomus 2018. gada laikā, ieguva SIA Žurnāls Santa izdevums “Santa”.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu