Izmantoju pats un iesaku citiem • IR.lv

Izmantoju pats un iesaku citiem

Ilze Vītola

Viens no elektrisko skrejriteņu nomas Atom dibinātājiem un uzņēmuma vadītājs Arturs Burņins katru nedēļu izmēģina vismaz desmit jaunas lietotnes, lai saprastu, ko ieviest savā uzņēmumā. Taču personīgām vajadzībām izmanto tikai četras vai piecas.


Slack.
 Kaut arī šī lietotne pastāv jau vairākus gadus un ir radīta gūzma ar līdzīgām, Slack joprojām šķiet visērtākais komunikācijas rīks uzņēmumiem ar 20—30 cilvēku kolektīvu. Tajā iespējams nodalīt saziņu, kas attiecas uz konkrētiem projektiem, apmainīties ar failiem, kā arī piesaistīt trešās personas — klientus, sponsorus. 


TransferWise. 
Nereti nākas veikt pārskaitījumus uz citām valstīm, tāpēc lieti noder šī starptautisko naudas pārskaitījumu lietotne, kas ļauj ātri un ērti veikt maksājumus uz jebkuru valsti jebkurā valūtā. Un bez pārspīlētās komisijas maksas. Turklāt izveidot kontu var bez maksas un dienas laikā. 


Been. 
Man patīk ceļot, un katru jaunu valsti, ko apmeklēju, uzskatu par vērtību. Šī lietotne ir vizuāli baudāms nieciņš, kas ļauj sekot līdzi, cik no pasaules jau apgūts. Lietotne rāda, ka šobrīd esmu bijis 40% no visām Eiropas valstīm, bet no pasaules apceļoti tikai 20%.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu