Birojs vienmēr līdzi • IR.lv

Birojs vienmēr līdzi

Madara Cosmetics lielākais lepnums ir sava ražotne. «Tipiski ražotājs un zīmols ir divas dažādas lietas. Vieni sēž Eiropā, otri Ķīnā, ražošana ir attālināta,» skaidro Lotte Tisenkopfa-Iltnere. Tas jau no paša sākuma neatbilda uzņēmuma idejai radīt tirgū kaut ko nebijušu. Foto — Edmunds Brencis
Krista Dzidzēviča

Madara Cosmetics valdes priekšsēdētāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere

Akciju sabiedrība Madara Cosmetics ir viens no lielākajiem kosmētikas ražotājiem Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmuma dibinātājai Lottei Tisenkopfai-Iltnerei nav divu vienādu darba dienu. Klātesamība produkta izstrādē paredz darbu gan ražotnē Mārupē, gan prezentācijas pasākumus ārzemēs un arī vēlas darba stundas mājās, tāpēc vienā dienā darbs norit pie dažādiem rakstāmgaldiem.

Madara Cosmetics lielākais lepnums ir sava ražotne. «Tipiski — gan kosmētikas industrijā, gan ļoti daudzās citās, no modes līdz farmācijai — ražotājs un zīmols ir divas dažādas lietas. Vieni sēž Eiropā, otri Ķīnā, ražošana ir attālināta,» skaidro uzņēmuma vadītāja. Tas jau no paša sākuma neatbilda uzņēmuma idejai radīt tirgū kaut ko nebijušu, tāpēc jau no pirmās pastāvēšanas dienas Madara Cosmetics bijusi sava laboratorija un ražotne, kad dod iespēju radīt tieši tādu kosmētiku, kādu vēlas. 

Pirms trim gadiem ražotnes durvis modernā un inovatīvā veidā tika atvērtas pasaulei, izveidojot stiklotu laboratoriju, kur darba procesiem var sekot līdzi ikviens interesents. «Būt atvērtiem un neslēpties atšķirībā no citiem ir viens no mūsu pamatprincipiem un galvenajām vērtībām,» teic Lotte.

Tisenkopfa-Iltnere uzņēmumā, kurā strādā 130 cilvēku, ir ne tikai valdes priekšsēdētāja, bet arī radošā direktore, kas atbild par produktu no idejas līdz realizācijai. «Esmu klātesoša visos izstrādes posmos, tāpēc arī simboliski izvēlēta tāda ceļojoša strādāšana. Esmu mazāk kabinetā, bet klāt reālā darba vidē,» viņa stāsta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu