Vienu jau var! • IR.lv

Vienu jau var!

Žakete, 49,99 €, Reserved
Jūlija Volkinšteine

Vēl lielākas par somām šopavasar būs tikai saulesbrilles

Šķiet, pavasara modes tendences dizaineri pierakstījuši aizjūru ceļojumos. Modē ir Kalifornijas saulē izbalināti batikojumi, Āfrikas plašumos noskatīti safari tērpi un arābu tuksnešu plīvojošais zīds. Joprojām aktuāli arī dzīvnieku raksti, taču ne vairs grafiski attēloti Āfrikas kaķu kažoka zīmējumi, bet arī ģeometriski nosacītāki.

No Klusā okeāna piekrastes pilsētām modē ienākusī hipiju estētika ar košiem batikojumiem un plandošiem tērpiem ir aktuāla, tomēr, iespējams, īslaicīga tendence. Ja gribas kaut ko, kas burtiski sauc pēc modes žurnālu lappusēm, batikots tops būs laba izvēle.

Veidojot pavasara garderobi, vērts ievērot sevis iepriecināšanas principu — vienu jau var! Ne vienmēr vajag nomainīt visu veco pret jaunu, bet spilgti baltu iešļūceņu pāri noteikti vērts iegādāties. Baltas kurpes ar interesantām zolēm un oriģināliem papēžiem labi papildinās gan drusku apnikušos tērpus, gan jaunieguvumus. Tāpat kā superliela soma. Milzu soma, kurā ietilpināt ne tikai datoru un vakara iepirkumus, bet arī sporta tērpu, ir sezonas aktualitāte. Vēl lielākas par somām šopavasar ir tikai saulesbrilles.

Sievietēm modē joprojām uzvalki un trenči. Vienkrāsaini un robusti kostīmi, ko var droši izvēlēties gan visās bēšā nokrāsās, gan spilgtos toņos. Klasisks, smilškrāsas trencis vienmēr būs vērtīgs ieguldījums, bet košs uzvalks ļaus izcelties arī modīgā pūlī. Ja maskulīno stilu gribas iepazīt pilnīgāk, var iet tālāk un izvēlēties strādnieku kombinezonam līdzīgu tērpu, ko uzvilkt kopā ar augstpapēžu kurpēm un izteiksmīgiem aksesuāriem.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu