Mīti ēdienkartē • IR.lv

Mīti ēdienkartē

1
Nellija Ločmele

Grūti noticēt, ka valdībā par labklājību un nevienlīdzības samazināšanu var atbildēt cilvēks, kura ģimenes uzņēmumā maksātas aplokšņu algas (vismaz tā žurnālistiem ir apliecinājuši šādu algu saņēmēji). Tomēr valdība pēc Saeimas vēlēšanām tapa tik ilgi un grūti, ka visas ētikas latiņas nespēja noturēties vietā. Tā nu Ramona Petraviča vada Labklājības ministriju un visus pārmetumus atraida ar komentāru, ka nelabvēļi viņu kā sievieti izraudzījušies par mērķi, lai uzbruktu partijai KPV LV.

Intervijā iztaujājam ministri gan par algām, gan politiskajiem plāniem. Aplokšņu algu izplatība Latvijā ministrei šķiet drīzāk mīts. Toties, vaicāta par to, vai Latvijai būtu jāratificē Stambulas konvencija, Petraviča saka «nē» un neslēpj — saredz tajā «genderisma» riskus, vai tik jau bērnudārzos mazuļiem nesāks mācīt katram brīvi izvēlēties dzimumu. Lūk, šāda mītu un realitātes proporcija jaunajā politiskajā ēdienkartē — labu apetīti!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu