Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Prezidents Raimonds Vējonis pirmdien atsauca Alda Gobzema (KPV LV) kandidatūru valdības veidošanai. Gobzems divu nedēļu laikā nespēja vienoties ar 13. Saeimā iekļuvušajām partijām par valdības izveidošanu. Savukārt Attīstībai/Par! kandidāts Artis Pabriks otrdien pats atsauca savu kandidatūru premjera amatam.

Salīdzinājumā ar pērnā gada attiecīgo laikposmu šogad novembrī vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 3%, liecina CSP dati. Cenas pieauga gan precēm, gan pakalpojumiem.

Saeima pagājušajā nedēļā galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Budžeta un finanšu vadības likumā, ar kuru iecerēts risināt jautājumu par nākamā gada valsts budžeta novēlotu pieņemšanu. Taču KPV LV un JKP atbalstīja arī Saskaņas priekšlikumu 2019. gadā novirzīt 8,3 miljonus eiro neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieku darba samaksai, kas nav šā likuma jautājums.

Lai piekļūtu Nacionālā arhīva mājaslapā publicētajiem bijušās VDK dokumentiem un ar VDK saistītajiem dokumentiem, ikvienam būs jāreģistrējas, norādot savu vārdu, uzvārdu, personas kodu, e-pasta adresi, lietotāja vārdu un paroli, paredz valdības otrdien apstiprinātie noteikumi.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu