Anekdotes • IR.lv

Anekdotes

«Eksperti apgalvo, ka vidējā alga valstī palielinās.»
«Tomēr iedzīvotāji iebilst, ka nekas nepalielinās.»
«Bet viņi taču nav eksperti!»

Piecgadnieki bērnudārzā spriež par saviem vecākiem: «Viņi paši nezina, ko vēlas… Vispirms mūs iemāca staigāt un runāt, bet pēc tam uzstāj, lai mēs sēžam un klusējam!»

Bērns, kas līdz piecu gadu vecumam nav bildis ne vārda, pēkšņi pie brokastu galda sāk runāt: «Kāpēc jūs cukuru neesat piebēruši manai tējai?»
Pārsteigtie vecāki: «Kāpēc tu agrāk visu laiku klusēji?!»
«Agrāk jūs cukuru vienmēr piebērāt.»

Emīlijas kundze svin savu 85. dzimšanas dienu. Ciemos plāno atnākt senas draudzenes. Nopirka torti un pīrādziņus, nolika tos virtuvē. Lai kaut ko neaizmirstu, pie ledusskapja durvīm pielīmēja sarakstu.
1. Pacienāt ar kafiju.
2. Pacienāt ar torti.
Kad draudzenes atnākušas, Emīlija ieiet virtuvē un lasa: «Pacienāt ar kafiju.» Aiznes draudzenēm kafiju. Pēc kāda laika atgriežas virtuvē, atkal lasa: «Pacienāt ar kafiju!» Vēlreiz pasniedz kafiju. Un tā sešas reizes.
Pēc divām stundām draudzenes atvadās un dodas prom. Izgājušas uz ielas, viena saka: «Emīlijai pavisam slikti ar atmiņu — būtu vismaz ar kafiju pacienājusi!»
Otra: «Vai tad mēs bijām pie Emīlijas?!»
Trešā: «Kas ir Emīlija?»
Tikmēr pati Emīlija ieiet virtuvē un ierauga torti: «Sasodīts, neviena draudzene ciemos neatnāca!»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu