Agnese Timofejeva: Mana Latvija vēl top • IR.lv

Agnese Timofejeva: Mana Latvija vēl top

Agnese Timofejeva, Raiņa muzeja vadītāja Tadenavā. Publicitātes foto

Latvijas iedvesmas stāstu vietnē TUESI.LV publicēts video par Raiņa muzeja vadītāju Agnesi Timofejevu Tadenavā, Jēkabpils novadā. “Es Raini mācos izprast kopā ar skolēniem, kas atbrauc uz muzeju. Man Raiņa darbos tuva ir spēcīgā brīvības ideja un tieksme Latvijas sabiedrību veidot labāku,” uzsver Agnese Timofejeva.

“Mana Latvija vēl top, un tajā liela nozīme ir manis pašas gribai. Katra paša ieguldījums ir ļoti svarīgs. Nevar vienkārši stāvēt malā, čīkstēt par visu un nemitīgi kritizēt, ja tu pats nevēlies iesaistīties valsts un sabiedrības veidošanā,” ir pārliecināta Agnese. “Identitātes kritēriju rangā man visaugstākajā vietā ir valoda un kultūras īpatnības. Es savu būtību šobrīd nevaru sasaistīt ar nevienu citu valsti. Latvija ir vieta, kur ir mana piederība.”

Latvijas simtgades projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju. Projekta īstenotāju iecere ir uzdāvināt Latvijai 100.dzimšanas dienā 100 iedvesmas stāstus par jauniem cilvēkiem Latvijas reģionos. Projektu TUESI.LV īsteno biedrība “NEXT” sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu