Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

2


EPOSS.
KALEVIPOEG. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Igauņu kultūras vizītkarte pasaulē — Kalevdēls ir mūsdienās visvairāk tulkotais igauņu valodā sarakstītais daiļdarbs. Gandrīz 90 gadus pēc pirmā izdevuma latviešu valodā iznācis jauns eposa atdzejojums, ko veicis dzejnieks Guntars Godiņš. Apgāda cena 15 €.


STĀSTI.
INGA GAILE. PIENA CEĻI. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Astoņi personiski stāsti, kas tapuši desmit gadu laikā. Asprātīgi, tieši un atklāti uzrakstīti. Kā teikts anotācijā, tajos piedalās Mirū, Marija, Saule, Tauriņcilvēks, Jēzus, Pēteris, Kaspičs, Viņš Pats un visādi citi varoņi. Pat daži vīrieši. Apgāda cena 8,90 €.


ROMĀNS.
KRISTĪNA ELDŽERA. BAŅĶIERA SIEVA. IZDEVNIECĪBA KONTINENTS. Pazūd lidmašīna ar ietekmīgu baņķieri. Sieva ir satriekta: lai arī nelaimes gadījums, ir daudz neatbildētu jautājumu. Savukārt kāda žurnāliste ir uzgājusi pēdas vērienīgam finanšu tīklam. Abu sieviešu centieni noskaidrot patiesību izvēršas par spēli uz dzīvību un nāvi. Apgāda cena 11, 65 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu